18 Maj 2019, 22:47

Jonida Maliqi wins 2 awards in Eurovision, Albania ranks first in the polls

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e para në votime

XING

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Po mbahet mbrëmjen e sotme finalja e "Eurovision" në Tel Aviv. Shqipëria e përfaqësuar nga Jonida Maliqi këndoi e dyta në rradhë. Jonida dha një performancë madhështore dhe e elektrizoi skenën e Eurovisionit. 

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida qëndronte vokalisht në nivel tejet të lartë dhe performanca e saj shoqërohej me katër vokalist të tjerë.

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Gjatë performancës, Jonida qëndroi në mes të një rrethizjarri. 

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Këngëtarja dukej si një mbretëreshë ilire e veshur me fustanin e zi me filigranë ari dhe që përfaqëson më së miri etnikën shqiptare.

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida është vlerësuar si Artistja me zërin më të mirë femëror dhe si Këngëtarja që ka kënduar live më mirë.

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Në sondazhin e hapur live për këngën fituese, Jonida është në vendin e parë.

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Shqiptarët që jetojnë në vendet europiane mund ta votojnë Jonidën me kodin 02 kur votimet të hapen në mesnatë.

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e

Jonida Maliqi fiton 2 çmime në Eurovision, Shqipëria renditet e