12 Gusht 2019, 16:58

Just 1 day after the release, Tayna and Dafina unexpectedly happen with the new song

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e papritura me këngën e re

XING

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Ditën e djeshme Tayna dhe Dafina publikuan surprizë këngën "Bye Bye". Bashkëpunimi i tyre i parë u pëlqye shumë nga publiku. Melodinë e kanë krijuar vetë dy vajzat ndërsa tekstin e ka shkruar Tayna.

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Kënga pati jashtëzakonisht sukses, sa pa u bërë ende 24 orë nga publikimi, ka arritur mbi 1 milion shikime në Youtube.

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Komentet kanë qenë shumë pozitive dhe Tayna e Dafina sapo shënuan suksesin e rradhës.

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Kënga u shoqërua me një videoklip të veçantë ku vajzat shfaqeshin plot stil. 

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Ky projekt ishte i ndarë në dy pjesë dhe në pjesën e dytë Tayna e Dafina erdhën me një freestyle.

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e

Vetëm 1 ditë pas publikimit, Taynës dhe Dafinës i ndodh e