4 Gusht 2019, 17:39

Just 5 months old, see what Elite Voice works for Rudy

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

XING

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Që nga momenti që u bë nënë, moderatorja e njohur Elita Rudi nuk ka reshtur së postuari foto me vogëlushin e saj Zërin. Djali i reperit Gjiko është kthyer që tani në një personazh shumë të komentuar në media dhe fotot e videot e tij gjithmonë komentohen nga të gjithë.

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Së fundmi, nëpërmjet një postimi, moderatorja Elita Rudi ka treguar se e ruan vogëlushin e saj edhe kur ai fle gjumë nëpërmjet një kamere të vendosur në krevatin e tij. Por, ndërkohë që ajo mendonte se Zërin e kishte zënë gjumi, vogëlushi jo vetëm që nuk po flinte, por madje dhe po argëtohej me kamerën e vendosur nga e ëma.

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Në foton e publikuar, Zëri shihet teksa i ka ngulur sytë tek kamera e dhomës, ndërkohë që Elita ka shkruar pranë postimit: “Kur mendoj që Zëri po fle”

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit

Vetëm 5 muajsh, shihni çfarë i punon Zëri Elita Rudit