18 Gusht 2019, 11:10

Just before birth, Granite and Leonita receive the most special gift for their baby

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale për fëmijën

XING

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Siç dihet tashmë, futbollisti i famshëm me origjinë shqiptare, Granit Xhaka dhe bashkëshortja e tij Leonita janë në pritje të fëmijës së parë. Ata kanë qenë shumë aktivë muajit e fundit dhe nëpërmjet postimeve të ndryshme kanë treguar se mezi po presin të mbajnë bebushin në krahë.

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Ndonëse ata nuk kanë  folur në lidhje me gjininë e fëmijës, nëpërmjet përshkrimeve të ndryshme në Instagram kanë lënë të kuptohet se janë në pritje të një djali. Leonita është në muajit e fundit të shtatzënisë dhe pak minuta më parë ka publikuar një foto ku shihet me barkun e rrumbullakosur.

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Ajo gjithashtu ka zbuluar dhe një nga dhuratat e para që çifti ka marr për bebushin. Në një postim në Instastory shihet se çiftit i kanë dhuruar një body për fëmijën që mbanë të stampuar foton e Granitit dhe Leonitës.  

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale

Pak para lindjes, Graniti dhe Leonita marrin dhuratën më speciale