5 Prill 2022, 21:57

Justin and Hailey Bieber parents for the first time? The model breaks the silence

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë? Modelja thyen heshtjen

XING

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Kudo në rrjet kanë qarkulluar së fundmi lajme se Justin dhe Hailey Bieber do të bëhen prindër për herë të parë. Kjo pasi modelja bukuroshe u shfaq në “Grammy 2022” e veshur me një fustan të gjerë, sikur të ishte duke fshehur shtatzëninë.

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Teksa lajmet bëjnë xhiron e rrjetit, Hailey nuk ka qëndruar e heshtur. Ajo ka komentuar në një postim të “radaronline”, duke thënë që nuk është në pritje të ëmbël.

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

“Unë nuk jam shtatzënë. Më lini të qetë”, ka shkruar modelja.

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?

Justin dhe Hailey Bieber prindër për herë të parë?