17 Gusht 2018, 00:03

Kallashi says hello to the Elite: With Gjikon I would do it, the moderator gets worse

Kallashi ja thotë troç Elitës: Me Gjikon do ta bëja, moderatorja bëhet keq

XING

Kallashi ja thotë troç Elitës: Me Gjikon do ta bëja,

Pas disa muajsh që qëndronte në Zvicër, larg publikut shqiptar, larg zhurmës që shkaktonte në rrjet me videot ku bënte twerk, Kallashi është rikthyer. Ajo ishte e ftuar së fundmi në "Elite show" ku tregoi se në Zvicër punonte në një club kërcimtare, por tani nuk merret më me atë punë.

Kallashi ja thotë troç Elitës: Me Gjikon do ta bëja,

Kallashi u shpreh se me ardhjen në Shqipëri do i përkushtohet këngës e do nxjerrë videoklip të ri. "Me cilin këngëtar e kishe bërë një bashkëpunim?", e pyeti Elita Kallashin dhe kërcimtarja ja ktheu se me Gjikon do ta bënte.

Kallashi ja thotë troç Elitës: Me Gjikon do ta bëja,

"Me Gjikon? Ndoshta në të ardhmen mundesh ta bësh", i tha Elita duke qeshur e sforcuar pasi siç duket nuk e priti mirë këtë deklaratë./Xing.al

Kallashi ja thotë troç Elitës: Me Gjikon do ta bëja,