27 Maj 2019, 23:49

Kejvina makes a special tattoo in a painful place

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

XING

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Ndonëse pas "Xing me Ermalin", po e shohim rrallë në ekran, Kejvina Kthella vazhdon të jetë një nga modelet më të komentuara në media dhe çdo e re nga ajo përbën lajm.

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Ditën e sotme Kejvina ka bërë një tatuazh të ri në një nga zonat më të dhimbshme. Modelja ka bërë tatuazh tek këmbët dhe është domethënës e i lezetshëm.

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

"Energji ëngjëlli", shkruhet në këmbët e Kejvinës të cilat ajo na i tregon me postimin e fundit në Instagram.

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kujtojmë që Kejvina së shpejti do të shfaqet në një nga televizionet më të famshme italiane.

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm

Kejvina bën tatuazhin e veçantë në vendin e dhimbshëm