16 Dhjetor 2021, 01:13

These 7 Albanian VIPs will become parents in 2022

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në vitin 2022

XING

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Disa nga VIP-at shqiptarë mezi po e presin vitin 2022, por e dini pse? Sepse jeta e tyre do të bekohet me një fëmijë. Ne të “Xing.al” kemi bërë një listë të VIP-ave që presin të bëhen prindër për herë të parë/dytë vitin e ardhshëm:

1. Genta Ismajli dhe Usta do të bëhen prindër për herë të parë. Këngëtarja është në pritje të dy binjakëve, një djalë dhe një vajzë, të cilët do vijnë në jetë përgjatë vitit 2022.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

2. MC Kresha do të bëhet baba për herë të dytë. Bashkëshortja e tij, Erzina është në pritje të një djali. Dyshja janë prindër dhe të një vajzë të quajtur Iza.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

3. Shpat Kasapi dhe bashkëshortja e tij Selvija do të bëhen së shpejti prindër për herë të parë. Selvija është në pritje të një djali.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

4. Zaimina Vasjari do të bëhet nënë për herë të dytë. Këngëtarja po pret një vogëlush dhe Khloe do të bëhet me një vëlla.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

5. Gresa Behluli është në pritje për t’u bërë nënë për herë të parë. Bebushi do të vijë në jetë në vitin 2022. Këngëtarja do të bëhet me djalë.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

6. Çarti Çartani do të bëhet baba për herë të parë. Duke qenë se reperi është shumë i rezervuar, ende nuk dihet gjinia e bebit dhe as identiteti i partneres.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

7. Dj Sardi dhe partnerja e tij Jonisa do të bëhen gjithashtu prindër për herë të parë. Gjinia e bebushit që po pret Jonisa nuk është zbuluar ende.

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në

Këto 7 VIP-a shqiptarë do të bëhen prindër në