17 Gusht 2019, 13:13

Kevin and Belinda come together and publicly challenge Ermal

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

XING

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Dy velina e Xingut, Kejvina dhe Belinda nuk e tërheqin vëmendjen vetëm para kamerave, por edhe jashtë tyre. Dy bukuroshet kanë çmendur rrjetin me fotot e fundit nga pushimet. Edhe pse ndodheshin në vende të ndryshme, një detaj që i bashkonte ishte pamja e re me flokët gërsheta.

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kështu Xing.al pyeti fansat në Instagram se cilës i shkojnë më shumë gërshetat dhe mes komenteve të shumta, dalluam komentet mes Kejvinës dhe Belindës.

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina me humor komenton se gërshetat i shkojnë më shumë Ermalit ndërsa Belinda i përgjigjet: "Ermal Mamaqi të sfidojmë".

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht

Kejvina dhe Belinda bëhen bashkë dhe sfidojnë Ermalin publikisht