24 Janar 2022, 16:45

Kiara Tito in a relationship, who is the guy who stole her heart

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka rrëmbyer zemrën

XING

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Jeta private e Kiara Titos ka qenë gjithmonë e komentuar edhe pse moderatorja ka preferuar ta ruajë sa më hermetike. Megjithatë së fundmi e ftuar në "Why not", ajo nuk i ka shpëtuar pyetjes nëse është beqare apo e dashuruar. 

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

"Mund të them vetëm kaq, që jam ndryshe nga çfarë jam shprehur vitin e kaluar në "Why Not". Kush e mban mend do e kuptojë, kush jo të hapë emisionin dhe ta shikojë", tha Kiara.

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Vitin e kaluar Kiara ka deklaruar në emision se është beqare. Pra ky vit e ka gjetur të lidhur, por djalin që i ka rrëmbyer zemrën nuk na i ka prezantuar ende.

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka

Kiara Tito në një lidhje, kush është djali që i ka