7 Qershor 2023, 16:29

Kiara went to Turkey, Luizi caught up with Dean

Kiara shkoi në Turqi, Luizi kapet mat me Dean

XING

Kiara shkoi në Turqi, Luizi kapet mat me Dean

Po qarkullon në rrjet një foto e Deas dhe Luizit ku shihen bashkë në makinë. Që pas mbarimit të BBV dy ish banorët nuk i kishim parë bashkë.

Kiara shkoi në Turqi, Luizi kapet mat me Dean

Kujtojmë se brenda shtëpisë, Dea dhe Luizi nuk kanë patur një raport shumë të mirë.

Ende nuk dihet nëse Luizi e Dea kanë dal për të shijuar një ditë si miq apo i lidh ndonjë projekt së bashku.

Nga ana tjetër Kiara ndodhet në Turqi për xhirimet e "Kepit të VIP-ave". Moderatorja nuk ka patur kohë të takohet me ish-banorët, ndryshe nga Luizi.