13 Janar 2022, 10:10

Kisses and tears / Donald and Beatrix spend a romantic night in the yard

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike në oborr

XING

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Donaldi dhe Beatrix po i japin një mundësi tjetër marrëdhënies së tyre, e cila përgjatë ditëve të fundit kaloi në krizë.

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Dyshja e kanë nisur duke kaluar një natë romantike në oborrin e shtëpisë së “Big Brother VIP”. Të përqafuar, Beatrix dhe Donaldi janë përlotur teksa kanë parë filmin “The Notebook”.

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Më tej çifti kanë shkëmbyer puthje si dhe nuk i kanë kursyer bisedat. Donaldi është interesuar të dijë nëse këngëtarja shkon apo jo në kinema.

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike

Puthje dhe lot/ Donaldi dhe Beatrixi kalojnë një natë romantike