21 Qershor 2023, 09:34

Klea Huta, pregnant for the second time?

Klea Huta, shtatzënë për herë të dytë?

XING

Klea Huta, shtatzënë për herë të dytë?

Moderatorja Klea Huta ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram ku një prej tyre e ka pyetur nëse është shtatzënë, duke marrë shkak titullin e këngës që i dedikoi Elgitit në dasmë, “4”.

Klea ka sqaruar se titulli “4” është data e dasmës që u bë në ditëlindjen djalit të tyre, Kridit.

Kujtojmë se Klea dhe Elgiti u martuan me 4 Qershor me një dasmë madhështore.

Klea Huta, shtatzënë për herë të dytë?