2 Gusht 2018, 20:21

Ksamil / U blown from rock, 43-year-old breaks spinal column (Video)

Ksamil/ U hodh nga shkëmbi, 43-vjeçari thyen shtyllën kurrizore (Video)

XING

Ksamil/ U hodh nga shkëmbi, 43-vjeçari thyen shtyllën kurrizore

Një 43-vjeçar nga Burreli është aksidentuar rëndë gjatë pushimeve në Ksamil. 43-vjeçari, i identifikuar me emrin Dëfrim Valteri është zhytur në det por ka dëmtuar shtyllën kurrizore si pasojë e hedhjes së gabuar duke hasur në shtresë rëre. 

Ksamil/ U hodh nga shkëmbi, 43-vjeçari thyen shtyllën kurrizore

Ndihma e parë 43-vjeçarit i është dhënë në Ksamil e më pas në orën 16:45 është transportuar me helikopter në Tiranë. 

Ksamil/ U hodh nga shkëmbi, 43-vjeçari thyen shtyllën kurrizore

Në termat mjekesore, sipas diagnostikimit 43-vjeçarit i është shkaktuar “fraktur me luksacion vertebra c4-c5 cervikale me pareze te plote te ansive te siperme dhe te poshtme”.

Burimi: Panorama

Demtimi Sarande on Vidnews.