23 Gusht 2018, 13:57

Lushnjë / Lives with the camera, 7-year-old with asthma cut off electricity

Lushnjë/ Jeton me aparat, 7-vjeçares me astmë i ndërpresin energjinë elektrike

XING

Lushnjë/ Jeton me aparat, 7-vjeçares me astmë i ndërpresin

7-vjeçarja nga fshati Lekaj i Lushnjes, Stela Dervishi, vuan nga astma kronike dhe përdor gjithmonë një aparat që ja lehtëson frymëmarrjen.

Mirëpo prej 10 ditësh, të miturës ja kanë hequr mundësinë për të marrë frymë, pasi i kanë ndërprerë energjinë elektike me të cilën punon aparati.

Familja e saj jeton në gjendje të mjerueshme ekonomike dhe nuk kanë mundësi të paguajnë dritat. Nëna e Stelës i kërkon ndihmë të gjithëve për të rilidhur energjinë elektrike dhe për t'i dhënë frymë vajzës së saj, e cila ditën e fundit ka shfaqur mjaft probleme me frymëmarrjen.