29 Gusht 2018, 16:19

Leave 'Ora News', where you will see this season Ilva Taren

Braktis 'Ora News', ja ku do ta shihni këtë sezon Ilva Taren

XING

Braktis 'Ora News', ja ku do ta shihni këtë sezon Ilva Taren

Gazetaren e njohur të emisionit 'Tonight', Ilva Taren, prej shumë kohësh ishim mësuar ta shihnim në televizionin e 'Ora News', megjithatë merkato e televizioneve duket se e ka prekur dhe atë.

Braktis 'Ora News', ja ku do ta shihni këtë sezon Ilva Taren

Burime për 'Konica.al' kanë mësuar se ajo do ta braktisë Ora News për të lidhur kontratë me një tjetër televizion.

Braktis 'Ora News', ja ku do ta shihni këtë sezon Ilva Taren

Thuhet se Ilva do të jetë në krye të departamentit të lajmeve në "A1", me një format tërësisht të ri.

Braktis 'Ora News', ja ku do ta shihni këtë sezon Ilva Taren