20 Gusht 2019, 20:15

Leaving the morning show, Diana and Hermes unveil the new project

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë projektin e ri

XING

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

Dajana Shabanin, Besmir Metanin dhe Hermes Nikajn nuk do i shohim më në emisionin e mëngjesit në Ora News dhe lajmin e konfirmuan vetë ata javë më parë. 

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

Mirëpo largimi nga emisioni nuk do të thotë edhe largim nga ekrani, sepse Dajana dhe Hermesi do vijnë me një projekt të ri.

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

Këtë e ka zbuluar sot Hermesi i njohur si "Zogu i Tiranës". Ai ka postuar një foto krah Dajanës dhe shkruan se së shpejti do i shohim në një tjetër projekt.

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

"Sërish bashkë në një tjetër projekt, së shpejti. Se si, ku, qysh, tek u mbetet veç të prisni”, shkruan Hermesi.

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë

U larguan nga emisioni i mëngjesit, Dajana dhe Hermesi zbulojnë