16 Gusht 2019, 14:04

Let someone worship you like this: Anwari seals Duan's love

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua Lipën

XING

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Që nga momenti kur këngëtarja e njohur Dua Lipa dhe Anwar Hadid e shfaqen hapur lidhjen e tyre në publik, ato kanë qenë të pandarë nga njëri-tjetri.

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Jo vetëm që shoqërohen bashkë pothuajse tërë kohën por edhe postimet, dedikimet në rrjetet sociale nuk mungojnë duke treguar kështu dashurinë që ekziston mes tyre.

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Së fundmi, Anwari ka shpërndarë një video në instastoryn e tij duke iu treguar dhe njëherë tjetër gjithë fansave që ka në Instagram, sa shumë e do ai të dashurën e tij. Në video shfaqet Dua Lipa duke kërcyer ndërkohë që Anwari e ka filmuar. Videon e ka shoqëruar me ikona që përdoren kur dëshiron të thuash “është kaq e mirë sa nuk mundem as ta besoj që është e vërtetë, më vjen të qaj”  dhe me disa zemra.

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Nga videoja duket që Dua nuk e ka pasur mendjen fillimisht dhe kur ka vënë re kamerën fillon të qeshë.

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua

Të të adhurojë dikush kështu: Anwari qan për Dua