30 Janar 2022, 18:36

Like a fairy tale: On the birthday of Zaimina's daughter

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së Zaiminës

XING

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Vajza e Zaimina Vasjarit dhe Klodian Asllanit, Khloe ka mbushur 4 vjeç. Në ditën e saj të veçantë, prindërit i kanë organizuar një festë përrallore me motiv filmin e animuar “Frozen”.

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Vetë Khloe është veshur si protagonistja kryesore Elsa, me një fustan ngjyrë blu dhe me kurorë në kokë.

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

I gjithë ambienti është mbushur me tullumbace dhe sigurisht nuk ka munguar torta gjigante me personazhet e “Frozen”.

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së

Si përrallë: Në ditëlindjen e vajzës së