20 Gusht 2019, 17:47

Long live the scent when you're not bathing: Rozana Radi ironicizes people this summer season

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra euroshe

XING

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

Rozana Radi është ndër artistet shumë të pëlqyera nga publiku shqiptar. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale dhe përveç fotove e videove që shpërndan me ndjekësit e saj, ajo po ashtu publikon mesazhe të cilat iu përkasin temave të ndryshme.

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

Këtë herë ajo ka shpërndarë një status ironizues për njerëzit që nxitojnë të hedhin parfume të shtrenjta kur si fillim nuk përdorin as sapun. “Vëmendje edhe njëherë! Mund të përdorni parfum që kushton 100, 200, apo edhe 300 euro, por nëse nuk përdorni atë sapunin që ushton 100 lekë, përpara tij, rezultati do ët vazhdjë të jetë shumë negative,”- ka shkruar Rozana.

 'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

Ky status nga ana e saj është më shumë sensibilizues që fillimisht duhet të jesh i pastër dhe i larë, pastaj të vazhdosh me parfumet përndryshe është e kotë.

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra

'Përdorni parfum', Rozana Radi thumbon ata me parfume qindra