6 Maj 2019, 15:29

Looking for a new bride in her profile, Tayna leaves the 65-year-old epic commentary

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin epik 65-vjeçarit

XING

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Reperja e hitit "Columbiana", Tayna, është padyshim një ndër këngëtaret më të njohura e të komentuara të momentit, fama dhe sukseset e së cilës vijnë gjithmonë në rritje.

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Ajo është tepër aktive me fansat në rrjete sociale, ku ditën e sotme i ka bërë përshtypje komenti i një ndjekësi. Një 65-vjeçar ka kërkuar nuse të re në komentet e fotos së Taynës, ndërsa reperja i ka lënë komentin epik.

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

"Jam 65-vjeç. Dua një nuse të martohem, 20-25 vjeçe. Jetoj vetëm. Çunat i kam në Amerikë dhe Hollandë. Kam para dhe jam shumë i mirë përseks"- shkruan i moshuari të cilit Tayna ja kthen:

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

"Zoti t'udhëzoftë mor mixh (xhaxha)", duke i bashkëngjitur disa emoji duke qeshur.

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin

Kërkonte nuse të re në profilin e saj, Tayna i lë komentin