7 Gusht 2018, 16:27

Lori Hoxha makes a late dedication to London Noor, but her sister casts bllof

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra e nxjerr bllof

XING

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra

Të gjithë e dimë tashmë sa e dhënë është Lori pas nipit të saj, London Noor. Shpeshherë fashion blogger-ja poston foto me vogëlushin dhe i bën dedikime siç ka ndodhur edhe me foton e fundit. Lori ka gjetur një arush në makinë dhe shkruan se dita ju bë më e bukur.

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra

"Kur rastësisht gjej lodra të Londonit në makinë, dita ime bëhet më e bukur", shkruan Lori mirëpo motra e vogël, Redia ka zbuluar se arushi nuk i përket Londonit. 

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra

Ajo i ka dërguar një mesazh Lorit dhe i thotë: "Më vjen keq të ta them është lodra ime, e fitova dje". Lori ja ka kthyer me të qeshur e në përshkrimin e bisedës shkruan: "Super".

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra

Lori Hoxha bën dedikimin e ndjerë për London Noor-in, por e motra