13 Maj 2019, 11:54

Lose 27kg for 4 months, the Albanian singer is not familiar with the new look

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me pamjen e re

XING

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Këngëtarja shqiptare e një sërë hitesh si "Kur u ndamë", "Zemër" etj Gili prej vitesh është pjesë e skenës shqiptare ku sjell herë pas here këngë të cilat pëlqehen shumë nga publiku.

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Këngëtarja bjonde së fundmi i ka habitur të gjithë fansat e saj me pamjen dhe ndryshimin që ka pësuar në trup. Në fotot më të fundit 53-vjeçarja shihet më e dobët se zakonisht gjë që ka shtuar kureshtjen e fansave për të ditur se si ajo i ka arritur këto forma trupore.

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

E ftuar së fundmi në ‘Prive’, Gili ka zbuluar se ka humbur plot 27 kilogramë në 4 muaj. Një ndryshim shumë drastik ky që e ka arritur nëpërmjet një diete të quajtur Paleo Diet që e ka marrë emrin kështu për shkak se në këtë dietë njerëzit hanë ushqime të ngjashme me ato të kohës së paleoliti, pra përfshihet peshku, mishi, perimet arrat dhe farat.

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me

Humbet 27 kg për 4 muaj, këngëtarja shqiptare nuk njihet me