1 Maj 2019, 10:23

Loving breakfast: Here's the day for Elita Rudin and Zeri

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

XING

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Në muajin shkurt të këtij viti, moderatorja e njohur Elita Rudi dhe reperi Gjiko u bënë prindër të një djali, që e pagëzuan me emrin shumë të veçantë, Zëri.

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Në profilet e tyre në Instagram, çifti ka publikuar herë pas here momente të veçanta me të voglin, ndërsa ditën e sotme Elita ka treguar për ndjekësit si ka nisur mëngjesi i saj me Zërin.

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Moderatorja e ka filmuar të birin teksa belbëzon, ndërkohë që ajo i flet me përkëdheli e dashuri.

"Zëri i tij ma shkrin zemrën."- shkruan Elita krahas videos së ëmbël të të voglit.

Elita Rudi dhe Zëri from X on Vimeo.

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin

Mëngjese plot dashuri: Ja si nis dita për Elita Rudin dhe Zërin