22 Gusht 2019, 22:17

Loyal Qaka is photographed in private moments at sea with his wife

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me bashkëshorten

XING

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Këngëtari i njohur i "NRG Band", Besnik Qaka së bashku me bashkëshorten e tij Lolita ndajnë vazhdimisht me ndjekësit e tyre momente të bukura familjare, ku prezente është dhe vajza e tyre Una.

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Së fundmi familja po shijon pushimet në praninë e njëri-tjetrit dhe duken më të lumtur se kurrë.
Lolita ka ndarë një foto në profilin e saj të instagramit ku shfaqet e lumtur në krahët e bashkëshortit. Fotoja është realizuar gjatë perëndimit të diellit dhe çifti janë gati në të puthur.

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

"Disa momente janë flori", ka shkruar Lolita duke treguar sa shumë i vlerëson ajo këto momente pranë të shoqit.

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me

Besnik Qaka fotografohet në momente private në det me