19 Qershor 2023, 16:32

Luiz returns to Albania, Kiara surprises him at the airport

Luizi rikthehet në Shqipëri, Kiara e surprizon në aeroport

XING

Luizi rikthehet në Shqipëri, Kiara e surprizon në aeroport

Luizi prej disa ditësh ndodhej në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku mbajti një tur koncertesh për shqiptarët që jetojnë atje. Mirëpo sot këngëtari është rikthyer më në fund në vendin e tij dhe e para që e ka pritur në aeroport ka qenë partnerja, Kiara.

Në rrjet po qarkullon një foto ku Luizi shihet në aeroport duke puthur e përqafuar Kiarën pas kaq ditëve larg njëri-tjetrit.

Luizi rikthehet në Shqipëri, Kiara e surprizon në aeroport

Ndërkohë Luizi postoi një video në InstaStory ku njoftoi të gjithë se ka ardhur në "shtëpinë të ëmblën shtëpi".

Luizi rikthehet në Shqipëri, Kiara e surprizon në aeroport