13 Qershor 2023, 20:55

Luizi më në fund takon motrën në Amerikë: Familja ime është e para, çdo gjë tjetër vjen e dyta

Luizi më në fund takon motrën në Amerikë: Familja ime është e para, çdo gjë tjetër vjen e dyta

XING

Luizi më në fund takon motrën në Amerikë: Familja ime

Luizi më në fund ka takuar motrën e tij, e cila jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Këngëtari ndodhet atje për një tur koncertesh dhe ditën e sotme ka ndaluar në qytetin ku jeton e motra.

Luizi ka postuar një foto me motrën dhe kunatin dhe ka shkruar se për të familja është e para.

"Familja ime është jeta ime dhe gjithçka tjetër vjen e dyta për sa kohë që është e rëndësishme për mua", shkruan Luizi.

Luizi më në fund takon motrën në Amerikë: Familja ime