4 Korrik 2023, 15:13

'Luizi sometimes embarrasses you', Zamira Kita tells behind the scenes of the movie 'In the frame of love'

'Luizi ndonjëherë të vë në siklet', Zamira Kita rrëfen prapaskenat e filmit 'Në kuadër të dashurisë'

XING

'Luizi ndonjëherë të vë në siklet', Zamira

Zamira Kita e ftuar në “Top Albania Radio”, ka folur për eksperiencën e saj si pjesë e kastit “Në Kuadër të Dashurisë”. Për Luizin, ajo tha se si aktor është shumë i këndshëm dhe i natyrshëm.

“Sapo kam mbaruar grimin dhe jam gati të hyj në sallë të xhiroj, sepse për fatin e mirë jemi në teatër sot. Publiku e ka mbushur sallën, janë të gjithë figurantët pjesë e publikut që do të ndjekin shfaqjen e teatrit, ku vijnë dhe personazhet e familjes sime, vajzat e mia që luhen nga Olta Gixhari dhe Sara Hoxha, burri im i dashur që luhet nga Ndriçim Xhepa. Është një kast shumë i mirë, për mua është një kënaqësi. Kam dhe krushkun, Luan Jaha, që është babai i dhëndrrit, Luizit. Është pastaj dhe Ylber Bardhi, që për mua është qershia mbi tortë, është vëllai i dhëndrrit. Është atmosferë shumë e bukur, ka shumë humor. Filmi është një kino-komedi që është shkruar nga Koloreto Cukali që po bën dhe regjinë. Jemi lodhur të them të drejtën, po xhirojmë deri në 5 të mëngjesit sa ndonjëherë nuk arrijnë skenat të mbarohen sepse del drita”, tha Zamira.

Po për sa i përket aktorit kryesor, Luizit? “Është shumë interesant. Është i panjohur si aktor, por në fakt është një aktor shumë i këndshëm, ka shumë organicitet në lojën e tij, është shumë i natyrshëm, i këndshëm. Ndonjëherë nuk e punojmë shumë skenarin, por ai me një të hedhur syrit në letër, me një lexim apo kalim teksti, ai është në xhirim i paparë, ecën shumë mirë. Ndonjëherë të vë në siklet kur ne nuk i mbajmë mend, apo gabojmë nga lodhja dhe ngarkesa e madhe, por është aktor shumë i mirë përveç se është i këndshëm. Është shumë i dashur”, tregon aktorja.