8 Qershor 2023, 16:01

Luljeta e Puputhen does not hold back, asks the guest for live sex on the show

Nuk përmbahet Luljeta e Përputhen, i kërkon të ftuarit seks live në emision

XING

Nuk përmbahet Luljeta e Përputhen, i kërkon të ftuarit seks

E ftuar në “Ftesë në 5”, ish- konkurrentja e Për’puthen +40, Luljeta Nallbani ka bërë një propozim të papritur të ftuarit tjetër, për të bërë seks, madje dhe live.

“Pse mos të bëjmë një fëmijë bashkë”, ishte një tjetër kërkesë e bërë nga Luli.

“Ballkanasit janë dhe do të jenë të nxehtë, shquhen. Pse ti tani një femër, unë dhe ti që je alamet djali të mos bëj një fëmijë me ty. Jeta nuk ka pikë edhe presje. Gazi ne mund ta bëjmë dhe ne të dy një fëmijë, mund të bëjmë dhe seks bashkë këtu, ti duhet të dobësohesh, Bieta ne e bëjmë dhe live”, u shpreh Luljeta e Për’puthen +40.