11 Gusht 2019, 12:51

Magnificent gesture: Azes help the needy on the occasion of Eid al-Adha

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

XING

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Reperi shqiptar Azet, me rastin e festës së Kurban Bajramit ka vendosur të bëjë një gjest madhështor duke ndihmuar nevojtarët në vendin e tij. Reperi me famë të madhe në Gjermani është rikthyer në trojet shqiptare dhe po ndihmon familjet në nevojë.

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Azet publikoi në Instastory disa video ku tregonte ushqimet që kishte blerë për familjet ndërsa në një tjetër shkruante: "Podujevë erdhëm ne".

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Me këtë gjest human Azet e mori edhe më shumë dashurinë e fansave të cilët sigurisht e kanë vlerësuar.

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Azet po qëndron në trojet shqiptare këto ditë pasi do të mbajë disa koncerte.

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit

Gjesti madhështor: Azet ndihmon nevojtarët me rastin e Kurban Bajramit