14 Gusht 2018, 22:16

Marina Vjollca shows the pregnancy maturity: I have my mind all the time

Marina Vjollca tregon nepsin e shtatzënisë: Aty e kam mendjen tërë kohën

XING

Marina Vjollca tregon nepsin e shtatzënisë: Aty e kam mendjen

Prej disa kohësh janë përhapur thashethemet se Marina Vjollca është shtatzënë dhe për sa kohë moderatorja ka preferuar të heshtë, fjalët ende vazhdojnë. Ndonëse u tha se lajmi i shtatzënisë ishte i pavërtet për shkak të një fotoje ku Marina tregonte barkun, sërish aludimet ende nuk janë shuar.

Marina Vjollca tregon nepsin e shtatzënisë: Aty e kam mendjen

Dhe ditën e sotme janë shtuar edhe më shumë pas një fotoje të Marinës ku shihet gjatë një darke e tregon se mendjen e ka gjatë gjithë kohës tek ushqimi. Kaq është dashur dhe të gjithë kanë nisur të mendojnë se moderatorja ka nepsin e shtatzënisë.

Marina Vjollca tregon nepsin e shtatzënisë: Aty e kam mendjen

"Te ngrejë duart kush e ka mendjen si unë tërë kohën tek ushqimi", shkruan Marina teksa edhe komentet lidhur me shtatzëninë nuk kanë munguar.

Marina Vjollca tregon nepsin e shtatzënisë: Aty e kam mendjen