11 Gusht 2019, 16:34

Marriage Anniversary: Sarah gives Ledion the special surprise

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën speciale

XING

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Sara dhe Ledioni, çifti shumë i komentuar në media sot festojnë përvjetorin e parë të martesës. Çifti u kurorëzua në martesë vitin e kaluar me një dasmë madhështore, aq sa edhe diskrete në liqenin e Comos në Itali.

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Me rastin e përvjetorit të martesës, Sara i ka bërë bashkëshortit një surprizë speciale dhe bashkë kanë shkuar të ndjekin koncertin e “30 Seconds on Mars” i cili është grupi i preferuar i Ledionit.

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Madje Ledioni ka bërë edhe një foto me liderin e grupit, Jared Leto.

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Kujtojmë që Sara dhe Ledioni së shpejti do bëhen prindër për herë të dytë. Sara është në pritje të një djali dhe lajmin e bukur e dha vetë ajo.

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën

Përvjetori i martesës: Sara i bën Ledionit surprizën