20 Gusht 2018, 11:11

Married in marriage, Eliza Dushku marries her partner 17 years longer

Dasmë në fshehtësi, Eliza Dushku martohet me partnerin 17 vite më të madh

XING

Dasmë në fshehtësi, Eliza Dushku martohet me partnerin 17 vite

Prej disa kohësh aktorja shqiptare me karrierë në Hollywood, Eliza Dushku, është në një lidhje me ish-lojtarin profesionist të tenisit, Peter Palandijan. Një vit më parë çifti shpalli fejesën dhe ditën e sotme kanë kurorëzuar me martesë dashurinë e tyre.

Dasmë në fshehtësi, Eliza Dushku martohet me partnerin 17 vite

37-vjeçarja dhe 54-vjeçari kanë mbajtur një ceremoni të fshehtë martese larg syrit të mediave, mirëpo lajmin e ka zbuluar fotografi i njohur Fadil Berisha.

Dasmë në fshehtësi, Eliza Dushku martohet me partnerin 17 vite

Ai publikoi në profilin e tij në Instagram foto nga dasma, mirëpo këto foto janë fshirë menjëherë më pas.

Dasmë në fshehtësi, Eliza Dushku martohet me partnerin 17 vite