1 Gusht 2019, 22:48

Mauro Icardi becomes a father for the sixth time

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

XING

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Futbollisti i njohur i Interi, Mauro Icardi dhe e shoqja Wanda Nara preferojnë familjet e mëdha. Ato janë tashmë prindër të pesë fëmijëve, dy vajza dhe tri djem. Çifti përbën një ndër familjet më të komentuara të Showbizit sepse në çdo aktivitet të mundshem janë të pandarë.

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Së fundmi është përfolur në Itali se Wanda Nara është sërish shtatzënë dhe një fëmijë i gjashtë është rrugës.

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Futbollisti Icardi është shprehur shpesh për lidhjen e ngushtë që ka me fëmijët dhe se sa shumë i do ato. Edhe në profilin e tyre të instagramit, Icardi dhe e shoqja postojnë vazhdimisht foto familjar .

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Wanda Nara ka shprehur dëshirën për të lindur dhe për të rritur të gjithë fëmijët e saj në Itali. Këtë dëshirë të sajën e ka mbështetur dhe futbollisti i cili preferon të mos bëjë shumë lëvizje që do të shqetësonin fëmijët.

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë

Mauro Icardi bëhet baba për herë të gjashtë