21 Maj 2018, 15:23

Meet the charming brother of Sokol Balla, 10 years younger than the journalist

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i vogël se gazetari

XING

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

Në "Një kat më lart" të shtunën ishte i ftuar Sokol Balla, një nga gazetarët më të sukesshëm në media i cili gjatë emisionit ka zbuluar se ka një vëlla më të vogël se vetja.

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

Vëllai i Ballës, Rezari kishte dërguar një video mesazh ku e falenderonte dhe tregoi një foto nga fëmijëria e tyre.

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

"Është e pamundur realisht që në 60 sekonda të tregosh dhe shpjegosh faktin që dikush të të mbajë në krah në këtë foto kur unë ende nuk ecja dhe sot ta kesh përsëri në krah. Koli është nga ata vëllezër që të gjithë do ta donin ta kishin pasi ai të bën dhuratë për ditëlindjen e tij", u shpreh vëllai i Ballës.

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

"Ishte surprizë shumë e bukur. E falenderoj për këtë video. Ai ka ecur pak në gjurmët e mia, ka një eksperiencë jo të vogël edhe në gazetari, tani merret me PR dhe tani ka gjetur veten", tha Sokol Balla për të vëllain.

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i

Njihuni me vëllain simpatik të Sokol Ballës, 10 vite më i