27 Janar 2022, 18:51

Mevlani does it again, she is late for the meeting with Rrushen, she gets hot

Mevlani e bën prapë, vonohet në takim me Rrushen, ajo nxehet keq

XING

Mevlani e bën prapë, vonohet në takim me Rrushen, ajo nxehet keq

Mevlani dhe Rrushja kanë patur takimin e tyre të dytë, por as ky takim nuk ka nisur mbarë. Në të parin Rrushja u nxeh me Mevlanin sepse e anuloi takimin ndonëse ishte një shaka nga ana e tij. Ndërsa në takimin e dyte, Mevlani është vonuar, por këtë herë ka patur arsye.

Mevlani e bën prapë, vonohet në takim me Rrushen, ajo nxehet keq

Mevlani u përpoq ta justifikonte duke thënë se “nuk do të linte nënën rrugëve” pasi e kishte cuar për të bërë disa analiza mjekësore.

Ndërsa Rrushja i përmendi më pas se kishte publikuar fotografi me Efin ndërsa ishte në takim me të dhe u shpreh se kjo tregon mungesë respekti.

Mevlani e bën prapë, vonohet në takim me Rrushen, ajo nxehet keq

Rrushe: Puna është që pate kohë të hysh edhe live në Instagram, edhe të nxjerrësh foto me Efin duke ditur që ke takim me mua.

Mevlan: Qeke karikuar keq më duket.

Rrushe: Thjesht jam duke ndjerë e duke menduar. Shihet mos interesimi jot.

Mevlan: Vonesën nuk e kam bërë kastile. Biles nuk do vija fare, por për respekt erdha.

Rrushe: Po pse nxore foto me dikë tjetër kur je në takim me mua?

Mevlan: Nuk e dija që je kaq xheloze.

Rrushe: Nuk është çështje xhelozie, por mungesë respekti.

Mevlani e bën prapë, vonohet në takim me Rrushen, ajo nxehet keq