11 Janar 2022, 20:41

Mevlani does not go to the meeting, Rrushja gets hot

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

XING

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Mevlani ka ftuar Rrushen në takim dhe ka vendosur t’i bëjë një rreng. Ai i tha se nuk mund të shkonte në takim, ndërsa Rrushja u revoltua shumë keq dhe i kërkonte produksionit që të mos transmetonte faktin që Mevlani nuk u shfaq në takim.

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Mevlani: Nuk mundem të vij sot. Kalofsh mirë. Me mua jo këto gjëra.

Rrushja: Po pse?

Mevlani: Kur të shihemi në emision.

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Rrushja: Ky e ka nga dita e sotme X. Çfarë i duket vetja, kaq i rëndësishëm? Nuk dua të nxjerr veten keq, të më refuzojë mua Mevlani.

Më pas Mevlani u shfaq papritur dhe Rrushja qeshi.

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Rrushja: Në horoskop jam dem me brirë, po i nxora brirët jam shumë e keqe.

Mevlani: Cili mashkull të bën për vete?

Rrushja: Të jetë i pushtetshëm.

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja

Mevlani nuk i shkon në takim, nxehet keq Rrushja