13 Janar 2022, 20:44

Mikela no longer holds, gets up and slaps Erion

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

XING

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

Pasi u transmetuan pamjet e nxehta të Anës dhe Erionit në prapaskenë, ku dukeshin sikur po bëheshin gati për të shkëmbyer puthje, Mikela u acarua shumë.

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

Sapo do të fillonte takimi 4 minutësh i Anës me Erionin për të sqaruar afrimitetin, Mikela u ngrit në këmbë.

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

Para se të linte studion, Mikela e goditi me shuplakë dhe ia la mikrofonin aty.

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin

Për disa caste, Erioni nuk reagoi por Ana e nxiti që t'i shkonte mbrapa për ta qetësuar për hir të afrimitetit që kanë pasur.

Mikela nuk mban më, çohet dhe godet me shuplakë Erionin