24 Dhjetor 2021, 18:04

'Xing' Awards: Vote for the best afternoon show of 2021

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e pasdites më të mirë të vitit 2021

XING

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e pasdites më të

Jemi në ditët e fundit të vitit 2021 dhe “Xing.al” risjell dhe këtë vit “Çmimet Xing”. Në këtë artikull ju duhet të votoni në sondazhin “Emisioni më i mirë i pasdites”.
Emisioni më i votuar nga ju do të shpallet fitues në ditën e fundit të vitit:

Poll