24 Dhjetor 2021, 12:54

'Xing' Awards: Vote for the best moderators of 2021

Çmimet 'Xing': Votoni moderatorët më të mirë të vitit 2021

XING

Çmimet 'Xing': Votoni moderatorët më të

Ashtu si çdo vit, “Xing.al” do të shpallë edhe këtë fundvit Çmimet “Xing”. Përmes votimit online, do të jeni ju që do të votoni për kategoritë e ndryshme të sondazheve, që nga moderatorët e deri tek emisionet. Në këtë artikull do të mund të votoni në 2 sondazhe: Moderatoren më të mirë të vitit 2021 dhe moderatorin më të mirë të vitit 2021. Për të votuar në të 2 sondazhet, vijoni më poshtë.

Poll
Poll