27 Dhjetor 2020, 15:14

'Xing' Awards: Vote for the best soap opera aired during 2020

Çmimet 'Xing': Votoni telenovelën më të mirë të transmetuar gjatë 2020-ës

XING

Çmimet 'Xing': Votoni telenovelën më të

Telenovelat tashmë prej vitesh janë kthyer në të preferuarat e publikut dhe zënë një pjesë të madhe të orarit në kanalet kombëtare. Këtë vit janë transmetuar disa prodhime shumë të njohura turke, por edhe seriale amerikane, braziliane etj. Telenovelën më të mirë të transmetuar gjatë vitit 2020 do ta zgjidhni ju me votat tuaja duke votuar në sondazhin e mëposhtëm.