5 Gusht 2019, 22:54

Missing for years, here's what happened to Berkan that used to drive girls crazy

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur çmendte vajzat

XING

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

Me siguri të gjithë e mbani mend Berkanin, këngëtarin që pati shumë sukses në vitet 2000, publikoi disa videoklipe e mori pjesë në kompeticione muzikore. Berkan për një kohë të gjatë hoqi dorë nga muzika dhe u zhduk nga jeta publike.

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

Berkan Ahmeti është martuar dhe ka krijuar familjen e tij. Ai është baba i një vajze me të cilën poston shpesh foto.

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

Në vitin 2017 ai u rikthye me këngën "Ola", por më pas u zhduk sërish duke i munguar publikut.

Vitin e kaluar u tha se Berkan do të rikthehej në muzikë, por nuk ndodhi.

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

Na mbetet të presim ende derisa Berkani t'i rikthehet skenës muzikore dhe publikut që e do shumë e vazhdon t'i dëgjojë këngët e tij.

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

Më poshtë ju sjellim një nga hitet më të dëgjuara të Berkanit./Xing.al

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur

I zhdukur prej vitesh, ja çfarë ka ndodhur me Berkanin që dikur