6 Gusht 2019, 16:31

More than 20-year-olds, Ledina Celo broke the network with the photo booth

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen rrjetin me foton me rrobabanjo

XING

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Edhe pse prej vitesh e ka lënë pas dore muzikën, Ledina Çelo ka mbetur një nga këngëtaret më të komentuara në media dhe jeta e saj private ka qenë gjithnjë në qendër të vëmendjes.

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Tanimë Ledina jeton në Gjermani me bashkëshortin dhe fëmijët, por pushimet këtë vit ka vendosur t'i bëjë në Shqipëri.

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Këngëtarja ka postuar një foto nga Jala ku shfaqet në ballkon me rroba banjo e ku në pah bie trupi i saj në super formë. Ledina ka marrë komplimenta të shumta nga fansat, por edhe nga personazhe të njohur shqiptar.

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Kujtojmë që herën e fundit kur Ledina ishte në Shqipëri dhuroi një show të paparë në "Xing me Ermalin".

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen

Më në formë se 20-vjeçaret, Ledina Çelo thyen