18 Korrik 2023, 13:03

Mozzik and Afrona Dika what do they want together?

Mozzik dhe Afrona Dika ç'duan bashkë?

XING

Mozzik dhe Afrona Dika ç'duan bashkë?

Mozzik dhe Afrona Dika janë bërë bashkë. Këto ditë Mozzik ndodhet në Zyrih dhe ka ndaluar në qendrën estetike të Afronës për të bërë trajtime fytyre. Afrona ka postuar një foto me reperin dhe ka shprehur fjalët më të mira.

Mozzik dhe Afrona Dika ç'duan bashkë?

"Moti se kam takuar një person kaq modest dhe me këmbë në tokë", ka shkruar ajo.

Mozzik dhe Afrona Dika ç'duan bashkë?

Kujtojmë që Afrona muajt e fundit ka qenë shumë e komentuar për ndarjen nga Blero.