9 Gusht 2019, 09:37

Mozzik and Loredana cancel the concert, it is revealed shortly before departure

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak para nisjes

XING

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik, Loredana dhe Getinjo do performonin dje në Velipojë, por koncerti është anuluar e këtë e ka njoftuar vetë Mozziku me anë të një postimi në rrjete sociale.

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Reperi bën të ditur se shkak i anulimit të koncertit është bërë shëndeti. Mozzik nuk zbuloi se cili prej tyre ka probleme me shëndetin duke mos dhënë më shumë detaje.

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik i kërkoi falje të gjithëve dhe premtoi se do mbajnë një koncert tjetër së shpejti.

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

"Velipoja për shkaqe shëndetësore nuk po mundemi që sonte të jemi në Avatar. Ju kërkojmë falje shumë, por gjëra që ndodhin. Shihemi së shpejti. Faleminderit për mirëkuptimin", shkruan Mozzik.

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak

Mozzik dhe Loredana anulojnë koncertin, zbulohet ç'ndodhi pak