1 Prill 2022, 20:59

Neither released the song, but now Bora and Beatrix bluffed at each other

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën bllof me kunjat ndaj njëra-tjerës

XING

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Bora dhe Beatrix morën të gjithë vëmendjen orët e fundit pasi të dyja njoftuan se do të publikonin këngë. Fillimisht ishte Bora ajo e cila njoftoi se në orën 20:00 do të publikonte këngë me titull "Nuk jam si ti" e më pas edhe Beatrix njoftoi se kishte gati këngën "As unë si ti".

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Me të arritur ora, Bora publikoi disa video ku tregoi se kjo ishte një shaka për 1 Prillin, gjë që pritej.

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Por edhe Beatrix duket se ka bërë të njëjtën gjë duke publikuar një pjesë nga kënga e re, që nuk ka lidhje me titullin "As unë si ti", por përkundrazi quhet "Më ndikon".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B E A T R I X ? (@beatrixramosaj)

Kështu dy vajzat aktualisht më të komentuara të showbizit dolën bllof me kunjat ndaj njëra-tjetrës.

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën

Asnjëra nuk e nxorri këngën, por tani Bora dhe Beatrix dolën