15 Janar 2022, 20:47

New photos of Efit appear before the fame and you will not recognize him

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

XING

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Efi është një ndër konkurrentet më të komentuara në 'Përputhen' dhe një ndër më të pëlqyerat nga djemtë. Në rrjet është përfolur shpesh ngjashmëria e saj me Bora Zemanin, apo Elvana Gjatën.

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Pak kohë më parë, Efi u përfol dhe për operacione plastike, teksa kudo qarkulluan foto të saj para famës. Konkurrentja i mohoi këto aludime dhe tha se nuk ka operacione.

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Së fundmi, faqja "Vipat e Bllokut" në Instagram ka publikuar një foto tjetër të saj, të cilën mund ta shikoni më poshtë:

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni

Dalin foto të reja të Efit para famës dhe nuk do ta njihni