27 Gusht 2018, 19:33

New show every day on Top Channel, details and who will present it

Emision i ri çdo ditë në Top Channel, ja detajet dhe kush do ta prezantojë

XING

Emision i ri çdo ditë në Top Channel, ja detajet dhe kush do ta

Ndryshimet e shumta të sezonit të ri që do të fillojë në shtator kanë prekur mjaft programe të televizionit. Shumica e tyre do të zëvendësohen me të tjera e disa do të ndryshojnë oraret e tyre.

Emision i ri çdo ditë në Top Channel, ja detajet dhe kush do ta

Top Channel ka vendosur që këtë sezon të ri, menjëherë pas lajmeve të mos transmetohet më 'Pop culture' por emisioni i ri 'Top Talk', i cili do të prezantohet nga Denis Dyrnjaja, duke shtyrë kështu orarin e 'Pop culture'.

Emision i ri çdo ditë në Top Channel, ja detajet dhe kush do ta

"Çdo ditë një ngjarje. Çdo ditë një intervistë. Çdo ditë një i ftuar. Çdo ditë një temë e aktualitetit. Politika, ekonomia, kultura, sporti, dhe gjithçka tjetër përballë faktit. Personazhe dhe protagonistë të jetës politike dhe publike në “TopTalk”, çdo ditë në orën 15:45, në TopChannel."- është shkruar në profilin zyrtar të Top Channel në Instagram.