30 Tetor 2021, 17:39

'If it comes out, I will follow you', Sabiani makes the strong statement to Iliri: You are my 100 thousand euros

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e fortë Ilirit: Je 100 mijë euroshi im

XING

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

Sabiani dhe Iliri janë bërë miq të mirë në “Big Brother VIP”. Dyshja janë pothuajse gjithë kohës me njëri-tjetrin, ndërsa së fundmi Sabiani ka bërë një deklaratë të fortë.

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

Ai i ka thënë Ilirit se nëse eleminohet do të shkojë pas tij. Për Sabianin çmimi i madh është miqësia me balerinin.

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

“Po dole nga kjo derë do të vijë dhe vëllai nga mbrapa. Po dola unë bëj çfarë të duash. E kam deklaruar që javën e parë. Je 100 mijë euroshi im”, i ka thënë ai.

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e

‘Nëse del, vij pas teje’, Sabiani i bën deklaratën e