16 Nëntor 2021, 23:54

Flirts with Arjola, likes Beatrix, Kledi has a message for his partner

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh për partneren e tij

XING

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Kledi ka deklaruar se ka një lidhje disavjeçare jashtë shtëpisë, por nga ana tjetër është akuzuar për flirte me Arjolën e ndërkohë ka shprehur pëlqimin dhe për Beatrixin. 

Beatrix deklaroi sonte se ndihej paska e përdorur dhe e zhgënjyer pasi në asnjë moment nuk i ka dhënë shpresa Kledit.

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

"Uroj që Kledi mos të jetë ky lloj personi, ndihem pak e përdorur por uroj të mos të zhgënjehem. Nuk i kam dhënë në asnjë moment shpresa, thjesht jam e edukuar", tha ajo.

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Kledi nga ana tjetër u përoq të sqaronte se ndihet konfuz për lidhjen e tij por nuk ka dashur në asnjë moment të bëjë dikë të ndihet keq.

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Arjola nga ana tjetër ka thënë se nuk ndihej aspak xheloze dhe se nuk e ka parë kurrë Kledin në atë aspekt.

Kledi e përmbylli këtë sqarim me një deklaratë drejtuar partneres së tij jashtë.

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

”Ajo e di se si e kemi ne situatën mes nesh. Nuk dua të mërzis askënd por nga ana tjetër duhet të them që kam marrë një vendim pasi jeta është e shkurtër. Kanë ndodhur shumë gjëra dhe nuk e di nëse do t’i kalojmë dot”, tha ai.

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh

Flirton me Arjolën, pëlqen Beatrixin, Kledi ka një mesazh